NATACIÓ: Melissa Caballero disputa el Jocs de la Mediterrania, preparatori pel mundial de Montreal


  • Comparteix:

La nedadora santcugatenca Melissa Caballero es desplaça la setmana que ve a Almeria per disputar els Jocs de la Mediterrania que donaran inici a partir del dia 24. Caballero, que participarà a les proves de 400 i de 4 x 200, continua entrenant-se per disputar el Mundial de Montreal que se celebrarà a finals del mes que ve.

Tan sols queda un mes perquè es disputi el Campionat del Món de Natació, que tindrà lloc la última setmana de juliol a Montreal. La nedadora de la nostra ciutat Melissa Caballero participarà amb la federació espanyola en el relleu dels 4 x 200. De moment Caballero continua entrenant i competint per tal d'arribar en el millor moment de forma a Montreal.
Com a preparatori pel Campionat del Món la nedadora local ja va participar fa dues setmanes al Gran Premi Ciutat de Barcelona, a Sant Andreu. La setmana passada estava previst que participés en una prova del circuit català a Manresa, però la selecció catalana li va donar descans pel gran cansament que arrossegava la santcugatenca.

La propera cita per Caballero serà a partir del dia 24 a Almeria, on es disptaran els Jocs de la Mediterrania. La Melissa participara en les proves de 400 i 4 x 200, on espera obtenir uns bons resultats que serveixin de precedent de cara al mundial.

El seleccionador català Joan Fortuny comenta que la nedadora de la ciutat s'està entrenant molt dur per fer un bon paper a Montreal, i assegura que quan es tracta d'una competició d'alt nivell sempre rendeix al màxim.

Joan Fortuny

La Melissa és una noia que quan competeix en campionats tan importants sempre rendeix al màxim i fa un bon paper.


A partir del proper 24 de juny a Almeria la Melissa Caballero comença el Jocs de la Mediterrania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.