TENNIS: Helena Bell, cau al campionat d'Espanya aleví


  • Comparteix:

La tennista aleví Helena Bell finalitza la seva actuació al Campionat d'Espanya desprès de perdre la primera ronda d'individuals davant la madrilenya Olga Saéz i a la segona ronda de dobles davant l'equip valencià. Bell finalitza amb la satisfacció d'haver participat en aquest Campionat.

La tennista del Club Tennis Natació Sant Cugat Helena Bell ha finalitzat el Campionat d'Espanya aleví disputat a Màlaga des de l'11 de Juliol. Tot i mostrar un bon joc, Bell ha caigut eliminada a la primera ronda davant la tennista madrilenya Olga Saez per un dobe 6 a 2. En dobles, Bell juntament amb la seva companya d'equip la catalana Georgina Borsot, tennista del club Barcino, va perdre davant la parella valenciana per 6 a 3 i 7 a 5.

L'altitiud de Madrid i la pista dura van ser dos dels factors negatius que van afectar als tennistes catalans que estan acostumats a la terra batuda. Helena Bell contenta amb la seva actuació iniciarà uns dies de vacances abans de retornar als entrenaments. A l'agost té previst participar en un torneig a Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.