MOTOCICLISME: Xaus disputa diumenge el Gran Premi d'Alemanya amb aspiracions de puntuar


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Ruben Xaus disputa diumenge el Gran Premi d'Alemanya al circuit de Sachsenring. Desprès de la caiguda del cap de setmana passat al circuit de Donington Park, Xaus espera seguir amb la seva línia ascendent i superar el 13è lloc a la general.

Xaus correrà diuemnge al circuit Alemany de Sachsenring un circuit caracteritzat per uns revolts estrets que fan que les curses en aquest traçat siguin de les més disputades del calendari. El pilot Valentino Rossi, líder de la classificació va guanyar en aquest circuit el 2002, tot i que també va fer podi el 2000 i 2003. Els únics pilots catalans que han guanyat al circuit alemany són Sete Gibernau i Dani Pedrosa. El santcugatenc Rubén Xaus intentarà puntuar en el circuit i oblidar la caigudadel circuit Britànic. Encara falten vuit proves perquè acabi el Mundial. Els dies 27 i 28 d'Agost tindrà lloc una prova més del Campionat del Món. El traçat de Brno acollirà el Gran Premi de la República Txeca.

D'altra banda cal comentar que la Federació Internacional de Motociclisme va anunciar ahir el calendari provisional del mundial 2006. El Campionat donarà inici al circuit de Jerez el 25 de març i finalitzarà el dia 29 d'octubre amb el Gran Premi del País Valencià. El Gran Premi de Catalunya seguirà disputant-se l'11 de juny però la resta de proves canvien l'ordre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.