Els entrenadors de la PB Sant Cugat es preparen per a la nova temporada


  • Comparteix:

Més d'una vintena d'entrenadors de la Penya Blau-grana Sant Cugat prendran part en la primera jornada tècnica organitzada per l'entitat. Les sessions es duran a terme al llarg del primer cap de setmana de setembre a Can Magí i a l'IES Sant Cugat.

José Manuel Aja, professor d'educació física de la facultat de magisteri, i Ramón Català, preparador físic del RCE Espanyol, seran els encarregats de fer les sessions aquest dissabte i diumenge.
La part teòrica es farà en una de les aules de l'IES Sant Cugat, mentre que la pràctica es desenvoluparà al camp municipal de futbol de Can Magí.

Dilluns dia 3 els diferents equips de la PB Sant Cugat iniciaran els entrenaments. El club però encara no té confirmació d'on es duran a terme les sessions preparatòries de tots els seus equips mentre es facin les obres d'instal·lació de la gespa a Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.