El govern local encarregarà una nova estelada per restituir la sostreta


Temes relacionats

L'estelada onejarà 'indefinidament' a la plaça de la Vila (23/gen/13)

El PP insta l'alcaldessa a treure l'estelada de la plaça de l'Ajuntament (23/gen/13)

La ciutat fa la seva declaració sobiranista amb l'estelada hissada 'sine die' (24/gen/13)


  • Comparteix:

L'estelada l'han sostreta aquesta nit

L'estelada l'han sostreta aquesta nit

La plaça de la Vila ha despertat aquest divendres sense l'estelada que onejava a l'asta de davant de l'ajuntament. La corda que permetia hissar la bandera independentista està tallada. L'alcaldessa qualifica de reprovable l'acció i afirma que se n'encarregarà una de nova, però evitant 'una guerra de banderes estèril'.



En declaracions a Cugat.cat l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha confirmat que algú ha tallat la corda de l'asta per sostreure-la. Conesa també ha afegit que es desconeix qui ha comès l'acció.

De moment, l'Ajuntament posarà la senyera a l'asta de la plaça de la Vila i no descarta tornar a demanar una estelada per tornar-la a posar. En tot cas, Conesa ha dit durant el programa 'Línia Directa' de Cugat.cat (91.5FM) que s'han d'estudiar diferents fórmules perquè aquest fet no es torni a repetir per no 'entrar en una guerra de banderes' estèril.

Mercè Conesa

Posarem la senyera i no descartem tornar a demanar una estelada per tornar-la a posar.


Una de les opcions, segons Conesa, és tornar a hissar l'estelada i retirar-la cada nit per evitar que es repeteixi la sostracció.

L'estelada va ser hissada aquest dimecres amb motiu de l'aprovació de la declaració de sobirania al Parlament i de la visita de la comissió directiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) a la ciutat.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla indignant... però no cal començar una batalla i gastar diners. La paraula i la voluntat del poble, decidiran si l'estelada hi ha de ser o no.

Anais Gil. Enviat el 25/gen/13


Felicitats al ciutadà que ha tingut l’iniciativa de retirar del pal de la Plaça de la Vila una bandera, que no es la pròpia de la nostre terra, que no representa a tots el ciutadans, que és un símbol de rebuig i odi cap als que ens sentim tant catalans com espanyols, tot recordant que l’Ajuntament es la casa de tots. Xavier

Estanislau Vives Serra. Enviat el 25/gen/13


Ja poden treure-la quantes vegades vulguin. Sóm molts els que la duem al cor i d'allà no desapareixerà mai. Em sembla molt bona idea despenjar-la per la nit, per evitar més mostres de "civisme" com aquesta.

Núria Vallès Alcaraz. Enviat el 25/gen/13


Ara potser caldrá fer un Referendum per Estelada si Estelada no! Renoi, quina perdua de temps!

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 27/gen/13


Que roba el que sigui és un Lladre.Ara el que no podran fer Mai es robar-la del nostre Cor.VISCA CATALUNYA!!!!

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 28/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.