La gira de comiat de l'Orquestra Plateria passarà pel Teatre-Auditori al febrer


  • Comparteix:

L'Orquestra Plateria ha presentat aquest divendres al Teatre-Auditori la seva gira de comiat, que passarà per Sant Cugat la primera quinzena de febrer del 2015. Amb 40 anys de vida, aquesta històrica orquestra catalana diu adéu als escenaris amb un espectacle carregat de nostàlgia, una exposició retrospectiva itinerant i el seu repertori de cançons més popular.

La Plateria va néixer el 1974 i en quatre dècades s'ha convertit en una icona de les festes populars. Enguany, posen punt final a la seva carrera amb un gira de comiat que recuperarà el seu repertori de grans èxits. Cançons com 'Pedro Navaja', 'Ligia Elena' i 'La Rumba de Barcelona' ompliran de nostàlgia uns concerts que aniran acompanyats d'una exposició retrospectiva itinerant i una escenografia especial per a l'ocasió.

El vocalista i líder de l'Orquestra Plateria, Manel Joseph, se sent satisfet pels anys de trajectòria del grup i espera emocionar el públic en aquesta última gira.

Manel Joseph

Com ha dit la gent que ha vist els assajos, espero que se'ls remogui el més profund del record i del sentiment.


De moment, hi ha quatre concerts confirmats. La gira començarà a les festes de la Mercè de Barcelona, al novembre passarà pel Teatre Kursaal de Manresa i l'Atlàntida de Vic, i a la primera quinzena de febrer arribarà al Teatre-Auditori de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.