'Underwear', d'Alba Llibre, es presenta aquest diumenge a El Siglo


  • Comparteix:

Alba Llibre en una visita als estudis de Cugat.cat

Alba Llibre en una visita als estudis de Cugat.cat

La cantant santcugatenca Alba Llibre presenta aquest diumenge a la sala El Siglo el seu primer disc, 'Underwear'. El concert, que té lloc a dos quarts de nou del vespre, fa una repassada als deu temes que formen el disc: versions pop-jazz de cançons de Nirvana, John Lennon, Elvis Presley i Bob Marley, entre d'altres. La presentació del disc està precedida per un recital del grup també santcugatenc Deliri.

Al concert es repartiran les recompenses als 151 mecenes que han fet possible la publicació d''Underwear' fent les seves aportacions mitjançant la plataforma Verkami. En total, Llibre ha recollit prop de 5.000 euros, 1.500 més que l'objectiu inicial de la campanya.

En aquest sentit, la cantant s'ha mostrat molt satisfeta per haver superat els 3.500 estrictament necessaris per poder publicar el disc.

Alba Llibre

Es valora molt positivament perquè veure que hem superat l'objectiu és molt agraït. Vam patir al principi però teniem moltes ganes que el projecte tirés endavant.


'Underwear' es pot comprar durant el concert per uns 10 euros i a la botiga santcugatenca Pleniluni Musical. Està previst però, que en un futur el disc estigui disponible a través d'Internet i per grans distribuidores com la FNAC o El Corte Inglés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.