El curs IBStage visitarà el Teatre-Auditori amb la seva gala de cloenda


  • Comparteix:

Els estudiants d'aquest curs demostraran la seva habilitat al Teatre-Auditori / Foto: IBStage

Els estudiants d'aquest curs demostraran la seva habilitat al Teatre-Auditori / Foto: IBStage

El Teatre-Auditori serà l'escenari que acollirà la gala de cloenda del curs de dansa IBStage. Es tracta d'una estada de ball que visita per primera vegada l'equipament local, i ho farà portant més de cent alumnes de diversos països que representaran escenes d''El llac dels cignes', 'Carmen' i 'El corsari', entre d'altres. La trobada tindrà lloc el 31 d'agost a partir de les vuit del vespre i les entrades ja es poden adquirir al web del Teatre-Auditori.

Els estudiants d'aquest curs demostraran la seva habilitat al Teatre-Auditori / Foto: L'IBStage és un curs de dansa impartit per algunes de les figures internacionals d'aquest camp, com els primers ballarins del Royal Ballet de Londres, Marianela Núñez i Thiago Soares, els d'Étoiles Ópera de Paris, Isabelle Ciaravola i Stephane Bullion, i alguns altres de les escoles europees més potents. Durant unes setmanes d'aquest estiu, prop de 170 alumnes de 12 països diferents duen a terme classes de formació amb aquests mestres de la dansa.

El Teatre-Auditori serà l'escenari de cloenda d'aquest curs, on més de 100 participants pujaran a dalt del seu escenari per mostrar tot el que han après durant aquestes setmanes. Ho faran a través d'obres de ballet com 'El llac dels cignes' i 'La Bayadere', però també amb cançons més contemporànies com 'Viva la Vida' de Coldplay.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.