'El corredor del laberinto', principal estrena a les cartelleres


Temes relacionats

'L'endemà', d'Isona Passola, s'estrena a Sant Cugat amb participació local ( 5/set/14)


  • Comparteix:

Els dos cinemes de Sant Cugat estrenen el fil avui / Foto: Century Fox

Els dos cinemes de Sant Cugat estrenen el fil avui / Foto: Century Fox

El film 'El corredor del laberinto' és la principal estrena d'aquest divendres a les cartelleres locals. Yelmo també projectarà la pel·lícula dedicada al dissenyador de moda 'Yves Sant Laurent' i la comèdia canadenca 'La gran seducción'.

'El corredor del laberinto'
La pel·lícula és la història de Thomas, un jove que es desperta enmig d'un grup de nois que li donen la benvinguda al Clar, un gran espai obert flanquejat per murs de formigó. Quan desperta, el jove no té ni idea d'on està, no sap d'on ve i no pot recordar el seu passat. Però amb la seva arribada les coses al Clar començaran a canviar i l'única cosa que en Tomas pensa és a creuar els murs del laberint.



'Yves Saint Laurent'
Jalil Despert dirigeix la pel·lícula que ret tribut a una de les icones de la moda del segle XX. El film repassa la seva vida a partir de 1958, quan totes les mirades se centren en la seva figura després de la mort de Christian Dior.



'La gran seducción'
En un petit poble costaner canadenc, els habitants volen deixar de dependre dels subsidis governamentals. Una empresa està disposada a construir-hi una fàbrica si tenen metge. Això sembla impossible, fins que un jove llicenciat en Medicina passa uns dies al poble. Tothom s'implicarà per fer possible que el metge vegi al poble una llar ideal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.