Toni Mira porta aquesta nit al Teatre-Auditori el seu espectacle 'Monòlit'


  • Comparteix:

Toni Mira dansa amb un monòlit que va prenent diferents formes / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

Toni Mira dansa amb un monòlit que va prenent diferents formes / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

El coreògraf Toni Mira representa aquest divendres al Teatre-Auditori el seu nou espectacle, 'Monòlit'. L'intèrpret porta el seu nou treball a Sant Cugat, després d'haver passat pel festival Grec i la Fira de Tàrrega aquest estiu. La sessió, a les nou del vespre, acabarà amb un col·loqui d'impressions entre el públic.

10 anys després del seu primer espectacle en solitari, el ballarí Toni Mira porta ara als escenaris un nou solo, 'Monòlit'. L'obra, estrenada aquest estiu al festival Grec de Barcelona, combina la dansa amb diversos llenguatges escènics com la poesia, la màgia, formats audiovisuals, percussió, el circ i l'humor. L'artista, també format com a arquitecte, pren com a parella de ball una figura geomètrica singular, un monòlit, a través del qual intentarà plasmar les lluites i contradiccions internes entre les persones.

'Monòlit' té una durada d'una hora i el preu de l'entrada és de 18 euros. En acabar l'espectacle, el públic podrà participar en un col·loqui per compartir opinions sobre l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.