Els escriptors santcugatencs, molt presents a la diada de Sant Jordi


  • Comparteix:

Les paradetes de Sant Jordi comptaran amb diverses novetats d'escriptors santcugatencs. La història de la nostra ciutat, el futur de Catalunya i l'actriu Marilyn Monroe són alguns dels temes que tracten aquests llibres.

El periodista de Ràdio Sant Cugat, Josep Gimeno, recull a 'Catalunya demà' deu entrevistes en què diverses personalitats analitzen el futur del país. El president del Futbol Club Barcelona Joan Laporta, l'actor Joel Joan, el periodista Miquel Calçada i l'economista Ramon Tremosa són alguns dels personatges entrevistats.

'Història de Sant Cugat', escrit per diversos historiadors santcugatencs, és una obra que narra l'evolució de la nostra ciutat des dels seus orígens fins a l'actualitat.

'Tresors de Sant Cugat' és un llibre amb textos de Xavier Escura i fotografies de Mané Espinosa, que fa un recorregut pel patrimoni històric i artístic de la ciutat.

'Catalunya íntima' i 'El Coronel Macià' també tracten temes relacionats amb Catalunya. 'Catalunya íntima', de Daniel Romaní i Francesc Muntada, descobreix amb textos i també fotografies paisatges insòlits i poc coneguts. 'El Coronel Macià', d'Àngel Comas, és el llibre de la pel·lícula que narra la trajectòria del primer president de la Generalitat Republicana.

En el llibre 'Les interpretacions', Lluís Calvo reflexiona sobre literatura, filosofia, l'art i la lingüística i ho fa a través de diàlegs amb diferents autors, tant nacionals com internacionals.

'Marilyn Monroe en España. Vida y documentos' de Frederic Cabanes és un llibre d'il·lustracions sobre l'actriu nord-americana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.