Chris Thile i Brad Mehldau protagonitzen una actuació per al record al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els artistes no han permès l'enregistrament de cap tipus d'imatge durant el concert.

Els artistes no han permès l'enregistrament de cap tipus d'imatge durant el concert.

Chris Thile i Brad Mehldau han unit forces aquest dissabte al Teatre-Auditori per protagonitzar un dels concerts més especials del 46è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. L'instrumentista de mandolina i el pianista han protagonitzat una vetllada marcada pel virtuosisme, la subtilesa i el respecte mutu que ha finalitzat amb el públic santcugatenc dempeus.

Per separat són dos dels músics de 'bluegrass' i jazz més brillants de la seva generació. Junts, són imparables. Chris Thile, a la mandolina, i Brad Mehldau, al piano, han ofert aquest dissabte al Teatre-Auditori la que serà una de les actuacions més recordades de la 46è edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Després del seu debut l'any passat a Barcelona, Thile ha tornat a l'escenari del festival internacional acompanyat per Brad Mehldau, un dels noms destacats del jazz. O potser ha estat Thile qui ha acompanyat Mehldau, i és que, més enllà d'una unió de talents, l'actuació d'aquest dissabte ha estat un diàleg entre amics.

Un parell de músics sense fronteres que, com destaca el director del festival, Joan Anton Cararach, ha brillant pel seu talent i per l'elecció d'un repertori que ha reunit versions de pop, de jazz i alguns temes propis.

Joan Anton Cararach

És un diàleg entre dos amics que es tenen un gran respecte mutu. Un diàleg que conté versions de jazz, de pop i temes propis.


El públic santcugatenc s'ha mantingut fidel a la cita amb el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz que, després de nou anys, segueix apostant pel Teatre-Auditori com un dels seus principals escenaris. Joan Cararach ha explicat que l'equipament municipal està totalment integrat al festival i ha valorat molt positivament la sensibilitat del públic santcugatenc.

Joan Anton Cararach

El Teatre-Auditori té un públic molt respectuós. Respecta moltíssim el silenci, i això ho valorem molt, ja que el públic del Teatre-Audidori és també el nostre.


Un públic que ha assistit al Teatre-Auditori atret, en gran part, pel nom de Mehldau i ha quedat fascinat per la interpretació d'aquest duo d'excepció.

Públic Teatre Audito

Veníem a veure Mehldau i el descobriment ha estat Thile/ Dos virtuosos que s'han trobat en un concert bonic/ Un concert fantàstic / Una actuació d'una gran subtilesa / Han estat dos estils diferents que es complementen


Les notes del clàssic 'Don't think twice, it's alright', de Bob Dylan, han posat el punt final a una vetllada marcada pel sentiment que ha demostrat que, en el jazz, les fronteres estílistiques es difuminen per compartir un mateix llenguatge: la música.

L'organització del festival no ha permès l'enregistrament d'imatges de l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.