Pop on top actua avui a la nit al Casal TorreBlanca


  • Comparteix:

El concert tindrà lloc al Casal TorreBlanca / Foto: Localpres

El concert tindrà lloc al Casal TorreBlanca / Foto: Localpres

El grup santcugatenc Pop on top, format per Àxel Cayuela a la veu i Claes Magnet al teclat, actua aquest divendres al Casal TorreBlanca en la programació de la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP). El concert, del cicle 'Directes al Casal', començarà a les deu de la nit i l'entrada és gratuïta.

Pop on top és una formació a duo que neix de la proposta de dos vells amics per treballar conjuntament en un projecte d'interpretació de cançons populars de la història del pop.

Pop on top està format per Claes Magnet al piano, component de diversos projectes al llarg del últims anys, entre els quals es destaca Jazz Pearson's trio o la banda d'Oriol Cors, i Axel Cayuela com a vocalista, que també ha participat i protagonitzat molt projectes al llarg de anys com a cantant, com per exemple amb el grup Espart, que va aconseguir diverses distincions en diversos concursos com el 'Mou-te a ritme santcugatenc' i el Sona 9.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.