Fusió defensa l'ensenyament musical en el seu concert de Nadal


  • Comparteix:

La banda infantil ha emocionat el públic amb peces de jazz nord-americanes

La banda infantil ha emocionat el públic amb peces de jazz nord-americanes

Més d'un centenar de persones ha gaudit aquest dissabte de diverses peces de jazz i de bandes sonores en el concert de Nadal de l'Escola Fusió, celebrat a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. La directora del centre, Gemma Navarra, ha demanat a les institucions públiques suport per superar la crisi i augmentar el nombre d'alumnes d'aquest tipus d'escoles.

Els Beatles, la banda sonora de 'Harry Potter' i obres del 'Llibre Vermell de Montserrat' han sonat aquest dissabte a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. Els alumnes del centre Fusió han demostrat tot allò après durant aquests mesos davant d'amics i familiars, interpretant diversos estils i oferint actuacions conjuntes de la banda infantil, l'orquestra infantil i la banda moderna.

La directora de l'Escola Fusió, Gemma Navarra, ha apuntat que la feina de totes les bandes ha estat excel·lent i que mica en mica els alumnes interpreten obres més complexes. Navarra, però, ha explicat que és difícil continuar amb aquest ensenyament musical ja que la crisi ha fet disminuir el nombre d'alumnes notablement. La directora ha demanat a les institucions públiques que donin suport als centres privats i a la seva tasca.

Gemma Navarra

L'Escola de música Fusió ha notat una gran davallada d'alumnat des de fa uns anys. Estem conversant amb l'Ajuntament per solucionar aquesta situació. Els ens oficials ens han d'ajudar.


L'Escola Fusió va participar aquest divendres en la cantada de nadales pels carrers de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.