La Nau de Cultura de Valldoreix acull avui un Dia del Rock per als joves


  • Comparteix:

La banda Rekop / Foto: Facebook de Rekop

La banda Rekop / Foto: Facebook de Rekop

La Nau de Cultura de Valldoreix acull aquest divendres un Dia del Rock destinat al públic jove. La banda local Rekop i les vallesanes Límite i The Stagpies pujaran a l'escenari per interpretar els seus temes en una jornada que també inclourà un racó per fer grafitis i una sessió de 'bumper ball'. L'activitat, que és gratuïta, forma part de les Nits Joves que organitza l'EMD i tindrà lloc de deu del vespre a una de la nit.

Rekop és una banda que interpreta temes de hard rock i rock'n'roll. Límite és un grup procedent de Rubí que se centrà en la música rockera urbana. The Stagpies, de la seva banda, aposta per la música alternativa, l'indie rock i el heavy pop i vénen de Cerdanyola del Vallès.

El vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és fomentar la música local i ajudar aquests grups a trobar espais on poder tocar la seva música.

Bernat Gisbert

Pretenem potenciar els grups locals perquè tinguin difusió.


Abans dels concerts, Dinamiks organitzarà diversos tallers per amenitzar l'espera. La intenció és dur a terme una Nit Jove trimestral centrada en un gènere musical diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.