'Las amistades peligrosas' no entenen de límits al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Carme Conesa i Edu Soto interpreten els personatges protagonistes

Carme Conesa i Edu Soto interpreten els personatges protagonistes

La performance teatral 'Las amistades peligrosas' ha mostrat aquest divendres al Teatre-Auditori nous llenguatges teatrals que han arribat als espectadors. El muntatge, basat en l'obra de Choderlos de Lacros, està ple de venjança, perversitat i jocs sexuals que ensenyen tot el que és capaç de fer l'ésser humà quan es mou per passió. La de Sant Cugat ha representat l'estrena a Catalunya d'una obra que ja fa mesos que gira per l'Estat espanyol.



'Las amistades peligrosas' de Darío Facal representen una aposta atrevida tal com ha quedat demostrat al Teatre-Auditori. La música en directe, interpretada pels mateixos actors, combinada amb els efectes acústics, han introduït l'espectador cap a un entorn social ple de llibertinatge, traïció i humiliació. Tot per oferir una crítica molt directa a l'alta burgesia tal com ha explicat l'actriu santcugatenca, Carme Conesa.

Carme Conesa

L'alta burgesia té molt temps per lliure; tant per divertir-se com per tenir una gran capactiat de fer perversions.


Els actors Edu Soto i Carme Conesa, que interpreten els papers de vescompte Valmont i la marquesa Merteuil, han impactat amb les seves habilitats escèniques i amb la interpretació d'uns personatges que després de ser amants s'embarquen en tota una carrera de perversions i seducció dins d'una societat puritana i moralista. Durant tota l'obra els personatges es comuniquen a través de cartes i ho fan entre estils musicals tan diversos com el rock, el jazz, la música heavy i l'òpera, sempre interpretats pels mateixos actors. Conesa ha explicat que cada funció representa tota una aventura.

Carme Conesa

És una funció molt viva. Passen moltes coses. El director sempre vol que ho incorporem tot perquè forma part de la performance.


Les cartes, les parts recitades del muntatge i els vestits d'època s'han fos dalt l'escenari amb les noves tecnologies i els efectes de llum per demostrar que és possible innovar un muntatge i conservar l'essència de l'obra original.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.