Les nominacions a l'Oscar entren a la cartellera de cinema local


  • Comparteix:

Un dels moments del film 'La teoría del todo'

Un dels moments del film 'La teoría del todo'

'La teoría del todo', nominada a l'Oscar al millor film, i 'Siempre Alice', amb nominació per a Julianne Moore com a millor actriu, són dues de les quatre estrenes de cinema local d'aquest divendres. Totes, juntament amb 'Babadook' i 'V3nganza', es podran veure a Yelmo doblades al castellà. Cinesa estrena en versió original subtitulada al castellà 'La teoría del todo' i 'Whiplash'.

'La teoría del todo'
La pel·lícula explica la relació entre el cèlebre astrofísic Stephen Hawking i la seva primera dona, en l'època en què tots dos van lluitar contra la malaltia degenerativa que el va deixar en una cadira de rodes de per vida.

Aquest film britànic està dirigit per James Marsh i protagonitzada per Eddie Redmayne, Felicity Jones i Emily Watson. El film té tres nominacions a l'Oscar: millor pel·lícula, actor (Redmayne) i actriu (Jones).



'Siempre Alice'
Explica la vida d'una professora que descobreix que està patint l'etapa inicial de la malaltia de l'Alzheimer.

El film nord-americà està dirigit per Richard Glatzer i Wash Westmoreland i protagonitzat per Julianne Moore, nominada a l'Oscar com a millor actriu, Alec Baldwin, Kristen Stewart i Kate Bosworth.



'Babadook'
És un thriller australià que explica la història d'un nen que somia amb un monstre i que el porta a tenir fortes al·lucinacions incontrolables i violentes, fins el punt que la mare es veu obligada a medicar-lo fins que la família s'adona que tot el que li passa al nen és real.

Jennifer Kent dirigeix aquesta pel·lícula amb la interpretació d'Essie Davis i Noah Wisemam.



'V3nganza'
És la tercera pel·lícula d'una saga protagonitzada per Liam Neeson que es va iniciar al 2008. Aquesta vegada, el protagonista es veu immers en problemes més seriosos que els segrestaments que pateix en les anteriors històries perquè en aquest nou film la seva dona és assassinada i ell, acusat del crim.



'Whiplash'
Un drama sobre un jove bateria de jazz que s'inscriu a una de les millors escoles de música del país sota la tutela d'un temut mestre. El film, escrit i dirigit per Damien Chazelle, té cinc nominacions als Oscars, entre elles a 'Millor Pel·lícula' i 'Millor Guió Adaptat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.