El Rotary Club i la Vella Dixieland s'uneixen en el 8è concert solidari


  • Comparteix:

Organitzadors de l'espectacle

Organitzadors de l'espectacle

El Rotary Club de Sant Cugat dedica aquest diumenge el seu concert solidari, que enguany arriba a la 8a edició, a recaptar fons per a l'entitat Oncolliga i la lluita contra el càncer. La Vella Dixieland serà l'encarregada de posar la música a l'espectacle que es farà al Teatre-Auditori i que començarà a les set del vespre.

L'entitat rotària organitza cada any una actuació musical amb la intenció de recaptar fons que després es destinen a una entitat de la ciutat. En aquesta ocasió s'ha triat Oncolliga.

El president del Rotary Club, Jesús Ruiz, ha explicat que han escollit la Vella Dixieland per celebrar el seu 25è aniversari d'una forma especial.

Jesús Ruiz

Pel fet que és el nostre 25è aniversari hem pensat que el concert d'aquest any havia de ser més especial. Per a nosaltres és un luxe tenir la Vella Dixieland.


La presidenta d'Oncolliga a Sant Cugat, Olga Novau, ha agraït al Rotary Club i a la Vella Dixieland la seva voluntat solidària.

Olga Novau

Per a nosaltres és molt important aquesta oportunitat, estem molt agraïts. Tenim moltes ganes d'omplir el teatre. Els artistes convidats són els millors i és una bona causa.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, està segur que els santcugatencs ompliran el Teatre-Auditori.

Xavier Escura

No dubto que el 8 de març el Teatre-Auditori estarà ple perquè al darrere hi ha qui hi ha.


Les entrades tenen un preu de 20 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.