Nous espais, cicles musicals i teatrals i 'lindy hop', a l'oferta de la XCCP


Temes relacionats

Sant Cugat amplia els espais culturals municipals amb el Centre d'Art Maristany (29/gen/15)


  • Comparteix:

Cartell de la nova programació / Foto: XCCP

Cartell de la nova programació / Foto: XCCP

La programació febrer-juny de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) aterra amb nous espais, com el Centre d'Art Maristany i la sala d'exposicions del Casal de Mira-sol; cicles musicals i teatrals al MUT i 'lindy hop' a la plaça de Can Quitèria. En el marc de l'oferta 'Viu la Cultura de prop', la programació proposa 60 activitats. L'última programació va reunir un total de 3.500 espectadors.

Els principals canvis de la nova programació de 'Viu la Cultura de prop' venen donades per l'arribada de nous espais: el Centre d'Art Maristany i la sala d'exposicions del Casal de Mira-sol. El primer, que s'ubicarà al local que fa cantonada als carrers d'Àngel Guimerà i Villà, serà el nou espai d'art i exposicions municipal de Sant Cugat. El segon, oferirà una programació estable.

Una altra novetat són les ballades de 'lindy hop' a la fresca a la plaça de Can Quitèria amb el nom de 'Vermut & swing'. Tindran lloc un diumenge al mes, de dotze a dues del migdia.

També són nous els cicles que acollirà el Bar MUT del Casal Torreblanca. D'una banda, la cafeta gastronòmica serà l'escenari d'un cicle de música de diferents estils amb artistes locals. Tindrà lloc els dijous a dos quarts de nou del vespre, amb entrada gratuïta i amb la col·laboració de JazzenViu. A més, el MUT encabirà un cicle de teatre de petit format, els diumenges a dos quarts de set de la tarda amb entrada gratuïta i la col·laboració dels Tallers de Teatre Sílvia Servan. Les propostes aniran a càrrec d'entitats i artistes locals.

Uns 3.500 espectadors van assistir a la programació d'octubre-gener. La nova oferta es presentarà el 9 de febrer, a la una del migdia, al MUT.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.