'Mamááá!' De Paco Morán i Joan Pera omple de rialles un Teatre Auditori ple de gom a gom


  • Comparteix:

Els actors van fer gala del seu bon humor tan dins com fora de l'escenari

Els actors van fer gala del seu bon humor tan dins com fora de l'escenari

El Teatre Auditori ha encetat el tercer trimestre amb un gran èxit de públic, i sobretot, amb bon humor. Els responsables d'això han estat la parella còmica formada per Paxo Morán i Joan Pera, que amb el seu muntatge 'Mamááá!' han omplert de rialles el teatre santcugatenc. Els actors s'han mostrat molt satisfets de la bona resposta del públic, una resposta que han recompensat amb escreix allargant alguns dels seus gags i oferint altes dosis d'improvització.

Un públic entregat i molt disposat a riure ha omplert el Teatre Auditori per gaudir del muntatge 'Mamááá!' de Paco Morán i Joan Pera.

En aquest cas, aquesta parella còmica puja dalt de l'escenari la història de dos germans que es troben per vetllar la seva mare, a punt de morir, i acaben discutint per l'herència. Aquest argument, més propi d'una comèdia negre, es transforma de la mà d'aquests actors en una comèdia amable i que provoca en tot moment les rialles dels espectadors.

Els dos actors han subratllat la bona resposta del públic santcugatenc i han afegit que el secret de l'obra rau en el fet que ells disfruten molt dalt l'escenari i que, per tant, fan disfrutar els espectadors de totes les edats.

Joan Pera i Paco Morán

NO hi ha una pausa de més de cinc segons en que la gent no rigui. És cansat per nosaltres però ens divertim molt, i la resposta ha estat extraordinària.


Al muntatge 'Mamááá!' li queden encara uns mesos de gira per Catalunya i per l'Estat Espanyol. Pels volts de Nadal, però, els actors ja han avançat que estrenaran un nou muntatge que portarà per títol 'Matar al presidente'.

Paco Morán i Joan Pera

Anirà en la mateixa línia del que fem, sobretot de 'La extraña pareja' i es titularà 'Matar al presidente', tot i que no va per ningú en concret.


Paco Morán i Joan Pera han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la programació del tercer trimestre del Teatre Auditori, una programació que continua la setmana que ve amb el tradicional concert de Sant Jordi a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.