Albert Julià ofereix avui una 'masterclass' de saxo a Valldoreix


  • Comparteix:

El saxofonista Albert Julià / Foto: Escola de Música de Valldoreix

El saxofonista Albert Julià / Foto: Escola de Música de Valldoreix

El saxofonista i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu Albert Julià ofereix aquest dissabte una 'masterclass' de saxòfon als alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV) que practiquin aquest instrument. La classe té lloc a la Nau de Cultura de l'EMD a partir de les deu del matí i acabarà amb un concert a càrrec de Julià i el pianista Dani Garcia.

El concertista Albert Julià va estudiar al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. També va cursar estudis a la Universitat d'Indiana i a París, on va obtenir la medalla d'or en les especialitats de saxòfon i música de cambra. El músic ha estat solista amb l'Indiana University Wind Ensemble, la Banda Municipal de Barcelona, l'Orquestra de Cambra de Granollers, l'Orquestra Nacional d'Andorra i l'Orquestra de l'Empordà. A més, ha enregistrat discos amb obres de Falla, Piazzolla, Amargós i Yoshimatsu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.