El curtmetratge sobre deute extern 'Em deus 3.000 entrepans' s'estrena avui


  • Comparteix:

Detall del cartell promocional del curtmetratge

Detall del cartell promocional del curtmetratge

L'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) presenten aquest dijous el curtmetratge 'Em deus 3.000 entrepans', que compara el 'bullying' escolar amb el deute extern dels països pobres. El film forma part del projecte d'Educació per al Desenvolupament de l'Ajuntament. L'estrena és gratuïta i tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura.

Les entitats impulsores del curtmetratge han volgut explicar als més joves el deute extern a través de l'abús a les escoles. Segons el membre de l'ODG i la PACD Sergi Cutillas, la metàfora serveix per fer més comprensible una temàtica que pot semblar llunyana.

Sergi Cutillas

Qui més qui menys ha patit una situació d'injustícia a l'escola. Aquesta és la manera que tenim per explicar el context polític i el deute extern.


El curtmetratge està fet amb actors professionals i estudiants d'interpretació. Una vegada estrenat, els seus impulsors el projectaran a escoles arreu de Catalunya per conscienciar els alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.