Lourenço contraposa la seva visió de les grans ciutats i de l'Empordà a La Galeria


  • Comparteix:

Una quarantena d'olis de l'obra més recent de Didier Lourenço es poden veure fins a principi de juny a la sala La Galeria. Sota el títol 'Viatges...', l'artista de Premià de Mar proposa una passejada per les ciutats de Nova York, Istambul, París i Venècia i per la zona de l'Empordà. Cada pintura transporta l'espectador a diferents atmosferes, d'interior o exterior, completament identificables amb aquestes indrets.

Sense perdre el seu estil característic, Didier Lourenço porta a La Galeria del carrer Sant Jordi unes obres que permeten comparar l'arquitectura de les diferents ciutats que ha visitat els darrers dos anys. El pintor maresmenc ha ressaltat especialment el contrapunt que suposa el món urbà representat per aquestes grans capitals i la pau que respira l'ambient rural de l'Empordà.

Didier Lourenço

Després de l'aglomeració de les grans ciutats em va semblar molt interessant fer aquest contrapunt amb el món rural representat a les pintures de l'Empordà


Lourenço ha explicat la seva intenció de pintar espais oberts a les ciutats, tot i la sèrie dedicada a molts interiors de la col·lecció d'Istambul. Segons l'artista de Premià de Mar, això no és més que una mostra de les diferents realitats ambientals que es va trobant el pintor en els seus viatges. La poca lluminositat de l'antiga capital turca el va fer decidir per pintar interiors majoritàriament.

Didier Lourenço ha convidat tothom a comprovar-ho perquè la pintura, ha dit, s'ha de veure.

Didier Lourenço

Es fa molt difícil parlar de pintura sense veure els quadres. Invito a la gent a que vingui a l'exposició.


Els diferents olis, en general de mitjà i gran format, es poden adquirir a partir de 1.000 euros els més econòmics fins als 9.500 el quadre més car.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.