L'actuació de Lluís Llach es farà finalment l'ú d'octubre


  • Comparteix:

El concert amb Feliu Ventura es farà, finalment, l'1 d'octubre.

El concert amb Feliu Ventura es farà, finalment, l'1 d'octubre.

L'actuació de Lluís Llach i Feliu Ventura que es va anul.lar divendres a causa de la pluja se celebrarà l'ú d'octubre als Jardins del Monestir, tot i que hi haurà previst un escenari alternatiu en cas de mal temps. Els interessats poden recollir l'import de les entrades a La Guitza o bé mantenir-les fins a la celebració del concert. Les entrades del nou concert sortiran a la venda l'ú de setembre.

Dilluns el Casal Popular La Guitza signarà el contracte del nou concert de Lluís Llach i Feliu Ventura, previst dins les Jornades Socioculturals 'Donem la paraula als Països Catalans'. Després de la suspensió del concert el passat divendres, La Guitza ha solucionat el problema aconseguint un concert amb el mateix cartell, hora i emplaçament.

La dificultat de fer coincidir les agendes de concerts de Llach i Ventura farà que els seus seguidors hagin d'esperar mig any per poder gaudir d'aquest concert. Guim Pros, membre de La Guitza, ha garantit que el concert es farà, malgrat els problemes sorgits:

Guim Pros

L'actuació es farà peti qui peti, perquè tindrem recursos per si alguna cosa falla


Pros també assegurat que no hi hauran més anul.lacions, perquè l'organització procurarà que hi hagi un escenari cobert alternatiu on es pugui fer l'actuació en cas de mal temps.

Les entrades del concert de Lluís Llach i Feliu Ventura sortiran a la venda un mes abans del concert. Aquells que vulguin cobrar l'import de les entrades ja adquirides poden fer-ho dijous i divendres a La Guitza o bé guardar les entrades que també seran vàlides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.