L'actriu Mercè Arànega, nominada als Premis de la Crítica


Temes relacionats

'L'orfe del clan dels Zhao' porta l'odi i la venjança al Teatre-Auditori ( 7/feb/15)

La llengua i la capacitat de comunicació, a debat al muntatge 'Traduccions' (30/nov/14)

Vilarasau, Arànega, Orella i Martínez opten avui als Premis Butaca (24/nov/14)


  • Comparteix:

Mercè Arànega / Foto: TNC

Mercè Arànega / Foto: TNC

La florestana Mercè Arànega està nominada com a millor actriu de repartiment als 17ns Premis de la Crítica, que organitza el portal Recomana.cat. La cerimònia d'entrega dels guardons té lloc aquest dilluns a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Mercè Arànega està nominada pel seu paper a 'Doña Rosita la soltera', una obra de Federico García Lorca que gira al voltant d'una noia òrfena que es veu obligada a separar-se del seu promès. La intèrpret també va estar nominada als Premis Butaca pel mateix paper.

Les obres amb més candidatures als Premis de la Crítica són 'L'orfe del clan dels Zhao', amb 17 nominacions, 'Doña Rosita la soltera', amb cinc, i 'Traduccions / Translations', amb quatre. En total, hi ha 20 categories i tres nominats per cada categoria.

Els Premis de la Crítica es van començar a celebrar el 1988, però van desaparèixer fa cinc anys. Ara, el portal Recomana.cat ha recuperat els guardons amb la complicitat dels crítics d'arts escèniques i Damm. La gala d'entrega dels premis comença a tres quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.