El Dia Mundial del Teatre arriba amb més d'una quinzena d'obres a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les entitats han presentat el programa d'activitats aquest dimarts al Celler Modernista

Les entitats han presentat el programa d'activitats aquest dimarts al Celler Modernista

Sant Cugat celebrarà el Dia Mundial del Teatre, des d'aquest divendres fins diumenge, amb més d'una quinzena d'activitats organitzades per la Taula d'Arts Escèniques en col·laboració amb les altres entitats teatrals. Entre les activitats organitzades, hi destaquen diverses representacions dirigides al públic familiar.

El membre de la Taula d'Arts Escèniques Eduard Jener assegura que és una oportunitat per donar a conèixer la feina de les entitats als ciutadans.

Eduard Jener

Hi ha un públic potencial que desconeix el que fan les entitats. És un dia per dir 'aquí estem i això és el que fem'.


Els actes començaran aquest divendres a les sis de la tarda amb l'espectacle itinerant 'Double check blue' dels Tallers de Teatre Sílvia Servan que recorreran els carrers de la ciutat. Les activitats es traslladaran al restaurant El Mesón, a dos quarts de vuit del vespre, on l'actor Carles Martínez oferirà en una tertúlia-berenar la ponència 'Necessitem la 'catarsi' a les nostres vides?' amb un preu de set euros.

La programació continua dissabte a diverses localitzacions. Al matí les activitats centren la seva atenció en els infants. A les onze, l'Esbart organitza, dins la programació 'Espai de Tocs', la representació de 'Contes que sonen'. A dos quarts de dotze del migdia, la companyia Patawa representarà l'espectacle familiar 'A la voreta dels núvols', al Celler Modernista. És el mateix espai que a un quart d'una acull un espectacle de titelles a càrrec de Can Ninot.

Ja a la tarda, 'Els tres porquets' es representaran a les sis a Can Ninot, i el Teatre-Auditori acull en doble representació a les sis i a dos quarts de deu de la nit l'obra de Jean Racine 'Fedra', amb la santcugatenca Emma Vilarasau.

El Celler Modernista acull entre les sis de la tarda i tres quarts de nou de la nit una onzena d'espectacles de les diverses companyies teatrals santcugatenques. La companyia Espiral representarà 'El verí del Teatre', Fila Zero portarà 'Petits contes misògins' i Mira-sol Teatre 'Sopar de família'.

Per finalitzar els actes del Dia Mundial del Teatre el diumenge 29, a les dotze del migdia, Can Ninot tornarà a apropar 'Els tres porquets' al públic familiar amb entrada de set euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.