La Pua-Oficina Musical impulsa nous cursos i monogràfics


  • Comparteix:

Cartell del monogràfic 'Guitarra i baix: deconstruir i ajustar l'instrument / Foto: La Pua-Oficina Musical

Cartell del monogràfic 'Guitarra i baix: deconstruir i ajustar l'instrument / Foto: La Pua-Oficina Musical

La Pua-Oficina Musical organitza un recull de nou cursos, recursos i monogràfics sobre el sector musical que tindran lloc al Casal TorreBlanca durant l'abril, el maig i el juny. Les propostes tenen l'objectiu d'informar i complementar els coneixements musicals de les persones interessades. Les inscripcions s'han de fer al mateix casal.

Cursos
- 'Guitarra: introducció a la rumba catalana', a càrrec d'Oriol Saltor. El curs per aprendre i desenvolupar la tècnica d'aquest estil de música té un preu de 44 euros per quatre sessions. Tindrà lloc els dimarts de set de la tarda, a dos quarts de nou del vespre, del 21 d'abril al 12 de maig. Les inscripcions estan obertes fins aquest dimecres.

- 'Intensiu de percussió africana', a càrrec de Paty Woulamassa. El curs tindrà lloc el dissabte 16 de maig de cinc de la tarda a nou del vespre, i té un preu de 39 euros que inclou el material. Les inscripcions estan obertes fins al 8 de maig.

- 'Guitarra: espanyola per a guitarristes d'elèctrica', a càrrec d'Oriol Saltor, amb un preu de 44 euros per quatre sessions. Tindrà lloc els dimarts, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, a partir del 26 de maig i fins al 16 de juny. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de maig.

Recursos
- 'Videoclip de guerrilla', a càrrec de Ferran Massip, amb un un preu de 44 euros, consta de tres sessions en les quals es gravarà un videoclip. El curs tindrà lloc els dijous de set de la tarda a nou del vespre del 30 d'abril al 14 de maig. Les inscripcions estan obertes fins al 22 d'abril.

- 'El so digital: les taules de so actuals', a càrrec d'Albert Cuéllar. El curs està dirigit a conèixer les possibilitats que ofereixen les taules de so i com treure el màxim rendiment. Té un preu de 15 euros i tindrà lloc el 14 de maig de dos quarts de vuit del vespre a dos quarts de deu de la nit. Les inscripcions estan obertes fins al 6 de maig.

- 'Grava't a casa', a càrrec d'Albert Cuéllar. El curs està pensat per aprendre què és necessari per gravar música a casa. Té un preu de 15 euros i tindrà lloc el 21 de maig, de dos quarts de vuit de la tarda a dos quarts de deu de la nit. Les inscripcions estan obertes fins al 13 de maig.

- 'Introducció al Pro Tools', a càrrec de Jordi Portales. El curs d'introducció al software de creació i edició d'àudio té un preu de 29 euros per dues sessions. Tindrà lloc el 26 de maig i el 2 de juny, de set de la tarda a nou del vespre. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de maig.

Monogràfics
- 'Drets d'autor i entitats de gestió: el perquè de tot plegat', a càrrec d'Oriol Saltor. Servirà per conèixer més sobre els drets d'autor i tindrà lloc el 19 de maig de set de la tarda a nou del vespre amb entrada gratuïta. Les inscripcions estan obertes fins al 12 de maig.

- 'Guitarra i baix: deconstruir i ajustar l'instrument', a càrrec de David Soler. És un monogràfic per conèixer millor aquests instruments. Tindrà lloc el 4 de juny de set de la tarda a nou del vespre amb entrada gratuïta. Les inscripcions estan obertes fins al 26 de maig.

Les inscripcions per als monogràfics s'han de fer enviant un correu a oficinamusical@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.