Seleccionats els 10 grups que opten a tocar a la DesPlaça Jove


Temes relacionats

Últims dies per presentar-se al concurs de bandes locals de Sant Cugat ( 8/abr/15)


  • Comparteix:

El concert DesPlaça Jove de l'any passat / Foto: DesPlaça Jove

El concert DesPlaça Jove de l'any passat / Foto: DesPlaça Jove

Rekop, Fallen Leaves, Greeners, Garlic, 6Teen, Capitán Mr. Litro, Lulamae Blue, Solà&Estella, Dröpools i The Alleycats són els 10 grups que opten a tocar a l'espai Desplaça Jove per Festa Major. Els quatre primers han estat escollits a través de votació popular i els sis següents els ha decidit el jurat. La selecció final es farà a través del festival Desperta Jove. Els grups seleccionats es jugaran la seva participació el 25 d'abril i el 16 de maig, en dos concerts per decidir qui pujarà a l'escenari de la DesPlaça Jove.

En total, han estat 14 les bandes que han volgut formar part del festival, una xifra que els organitzadors s'esperaven superior. D'aquestes, s'han seleccionat per decisió popular: Rekop, Fallen Leaves, Greeners i Garlic. Per la seva banda, l'organització n'ha triat sis més: 6Teen, Capitán Mr. Litro, Lulamae Blue, Solà&Estella, Dröpools i The Alleycats. Totes 10 competiran per ser un dels sis grups que tocarà a la DesPlaça Jove de la Festa Major.

Aquest és el segon any del concurs, que es desenvoluparà el 25 d'abril i el 16 de maig amb cinc grups per dia. El públic serà l'encarregat de triar els sis guanyadors després de sentir-los en concert. El membre de l'assemblea DesPlaça Manel Barnils ha explicat que amb aquest mètode de selecció s'escullen els grups d'una manera més justa.

Manel Barnils

Fem el que creiem més just perquè les bandes de Sant Cugat tinguin les mateixes oportunitats. No ens agrada escollir les bandes a dit.


Tots els grups inscrits tenen com a mínim un membre santcugatenc. Tot i que la xifra de participació és similar a la de l'any passat, Barnils ha lamentat el baix nombre de bandes participants, ja que considera que podria arribar a la trentena.

Manel Barnils

Ens agradaria poden triar entre 30 o 45 grups però les bandes de Sant Cugat són qui decideixen. Realment és una participació baixa tenint en compte que hi ha un espai a Festa Major per tocar.


Barnils també ha explicat que l'espai DesPlaça Jove prepara algunes novetats per a la Festa Major que, des de l'assemblea, encara no volen desvetllar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.