Avui es representa l'obra 'Pulmons' al Casal de Mira-sol


  • Comparteix:

L'obra 'Pulmons' mostra una parella de joves que ha de prendre una gran decisió / Foto: Teatre-Auditori

L'obra 'Pulmons' mostra una parella de joves que ha de prendre una gran decisió / Foto: Teatre-Auditori

L'obra de teatre 'Pulmons' es representa aquest divendres a les nou del vespre al Casal de Mira-sol, sota la direcció de Marilia Samper i protagonitzada per Carlota Olcina i Pau Roca. La producció, escrita pel britànic Duncan Macmillan, relata la història d'una jove parella que considera la possibilitat de tenir un fill, però factors com el canvi climàtic, el terrorisme i la inestabilitat política els planteja el dubte de tenir-lo o no.

L'obra pretén representar la situació actual d'incertesa respecte el futur que molts joves viuen. Segons la directora, el títol de l'obra té un doble vessant interpretatiu. El primer és la necessitat de respirar davant l'ansietat que genera el dubte per prendre una decisió tan important com tenir un fill. El segon proposa una reflexió sobre les conseqüències mediambientals de tenir un fill i amb l'actual estat del planeta.

La directora de l'obra 'Pulmons', Marilia Samper, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que l'adaptació del text ha patit només petites modificacions, com el canvi de nom d'alguns localismes, perquè es tracta d'una obra universal i molt apropiada al nostre temps.

Marilia Samper

És una funció que té la gran virtut que és molt universal i molt del nostre temps. Per tant, és molt identificable tot el que sorgeix.


L'obra, que forma part de la programació OFF del Teatre-Auditori, té un preu únic de 10 euros i una durada d'una hora i mitja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.