El Marroc és el protagonista d'una nova exposició a la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Aquesta exposició dóna el tret de sortida a les activitats del mes de maig.

Aquesta exposició dóna el tret de sortida a les activitats del mes de maig.

Una exposició sobre el Marroc ha obert les activitats de la Biblioteca previstes per aquest mes de maig. Es tracta d'una mostra de fotografies d'aquest país, que s'acompanyarà d'altres propostes com una hora del conte per als més petits on s'explicaran rondalles d'aquest país africà.

L'exposició 'El Marroc... les portes d'Àfrica' s'emmarca dins la voluntat de la Biblioteca de promoure activitats dirigides al col·lectiu immigrant que utilitza aquest equipament, format bàsicament per magrebins i sudamericans.

Així ho ha destacat la directora, Pepa Forn, per a qui aquesta és una formula més per integrar els nouvinguts a la nostra ciutat i que se la facin seva.

Pepa Forn

A nivell d'usuaris, tenim molts usuaris magrebins i sudamericans, i ens interessava fer coses que els pogués vincular una mica més amb el municipi.


La mostra, que es podrà veure fins el 29 de maig, conté unes 50 fotografies sobre Marroc que ha fet la santcugatenca, Cristina Escañuela. Per a la directora de la Biblioteca, és una exposició molt interessant que permet veure la realitat de Marroc des dels ulls d'una persona enamorada d'aquest país.

Pepa Forn

Són d'una noia de Sant Cugat, que és una amant del Marroc i una bona fotògrafa, i que ens ha ofert aquesta exposició amb unes 50 fotografies.


Per completar aquesta activitat, la Biblioteca del Mil·lenari dedicarà aquest mes la tradicional Hora del Conte a explicar rondalles del Marroc. Això serà el dia 15 de maig, i anirà a càrrec de Gemma Deuseras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.