La caseta del CPA de Festa Major arrenca amb sevillanes, rumbes i flamenc

Des dos quarts de nou del vespre, a Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

Una de les actuacions de l'any passat a la caseta del CPA / Foto: Localpres

Una de les actuacions de l'any passat a la caseta del CPA / Foto: Localpres

El Centro Popular Andaluz (CPA) inaugura aquest divendres, a dos quarts de deu del vespre, la caseta de Festa Major, al carrer de Josefina Mascareñas. A les deu de la nit, hi haurà les actuacions dels grups de ball de l'entitat.

A dos quarts de dotze de la nit, la festa seguirà amb una espectacle de ballet flamenc a càrrec de Javi Jurado. A dos quarts d'una de la matinada, tothom està convidat a ballar a ritme de sevillanes, rumbes i salsa.

El president de la CPA, Antonio Rodríguez, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que les activitats que més destaquen són les actuacions dels grups de ball de l'entitat que donaran el tret de sortida de la festa aquest divendres.

Antonio Rodríguez

Les tres actuacions que destaquen en la programació són les dels grups de ball del CPA, en especial la del divendres, que serà amb música en directe, la del grup Gin Toni dissabte i per últim la dels Dale K Dale diumenge.


Dissabte
La Festa Major continua aquest dissabte a la carpa del CPA a la una del migdia amb l'actuació del Grup Mediterrània. Ja a la tarda, a les set, es podrà veure una actuació de grup infantil de l'escola de Flamenc Lucero de Lora de Ripollet. Mitja hora més tard serà el torn per a la dansa oriental a càrrec d'Annoush i alumnes. El grup de dansa Andança oferirà una actuació del grup de juvenils i de sisè de primària. A dos quarts de deu de la nit, tots els grups de ball del CPA sortiran al 'tablao' a dir-hi la seva.

A partir de les onze de la nit els Gin Toni aproparan sevillanes i rumbes als assistents, que a partir de la una de la matinada podran seguir gaudint de la gresca a la caseta de l'entitat.

Diumenge
Al migdia de diumenge arriba un dels moments més esperats: a la una, 'cervecita' i 'rebujito', i a dos quarts de tres, dinar popular de 'potaje' andalús. Ja a la tarda, a dos quarts de set, es podrà gaudir d'una classe gratuïta de 'zumba' a càrrec de Raquel Laguna, d'Anytime Fitness, i a les vuit del vespre, una altra classe de dansa, però en aquesta ocasió de sevillanes.

El grup Dale K Dale posarà l'apunt musical del dia a dos quarts d'onze de la nit i, a partir de les dotze de la matinada, tothom està convidat a ballar sevillanes i rumbes a la caseta.

Dilluns
El primer dia de la setmana i últim de Festa Major, el CPA arrenca amb una trobada per fer la boca aigua: no hi faltaran cervesa, 'rebujito', gambes, gaspatxo, calamars, truites de gambes i truites de patates. Aquesta oferta gastronòmica arrencarà a les dotze del migdia.

A les vuit del vespre, hi haurà actuacions de sevillanes. L'acte de clausura de la caseta tindrà lloc a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.