L'Espai Arrel continua oferint activitats aquest dissabte

Tot el dia, a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

A l'espai d'Arrel es farà una ballada de sardanes / Foto: Localpres

A l'espai d'Arrel es farà una ballada de sardanes / Foto: Localpres

La 5a Trobada de Balls i Entremesos d'arreu de Catalunya, organitzada per la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional, reunirà, a partir de dos quarts de dotze del matí, balladors de tot el país a l'Espai Arrel de la Festa Major, a la plaça d'Octavià. Serà un dels actes més destacats de la zona dedicada a les activitats de cultura tradicional. També hi haurà protagonisme per als gegants, els caparrots i les sardanes.

La 5a edició la Trobada de Balls i Entremesos serà una oportunitat per veure balls tradicionals que durant l'any no es representen a Sant Cugat. La membre de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Eva Tataret destaca que veure nous balls és l'al·licient principal de la trobada.

Eva Tataret

Sempre fem tres balls que no tinguem aquí. No farem venir balls de bastons si ja en tenim, ni ball de gitanes. La funció de la trobada és aquesta.


Abans d'aquesta trobada, a un quart de dotze, hi haurà un ball de caparrots i capgrossos amb l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. A la tarda, els Geganters de Sant Cugat faran també el seu ball de gegants a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Per acabar amb les activitats de cultural tradicional, la Cobla Principal del Llobregat serà la protagonista de la ballada de sardanes de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.