Marina BBFace & The Beatroots i Pantaleó, a l'(a)phònica de Banyoles


  • Comparteix:

Marina Torres i Frank Montasell, a Cugat.cat

Marina Torres i Frank Montasell, a Cugat.cat

Marina BBFace & The Beatroots i Pantaleó posen la nota santcugatenca al cartell del Festival (a)phònica de Banyoles que s'obre aquest dijous. La banda de Marina Torres actua aquest dijous, a un quart d'onze, a l'espai Juanola La Muralla. Pantaleó, amb els santcugatencs Gerard de Pablo i Oriol Corroto, diran la seva dissabte, a dos quarts de deu del vespre a la plaça del Teatre. Els dos concerts són gratuïts.

Marina BBface & The Beatroots està formada per Marina Torres (excantant de The Pepper Pots) i membres de Cardova, Sol Lagarto i Chocadelia, i exploren els camins de la música negra dels 70. Després del seu primer disc 'Time to Begin' (Little Red Covertte, 2014), presenten 'Still Beating' (Discmedi, 2015), un àlbum més cru i visceral.



Les lletres de Pantaleó expliquen les històries personals de Gerard de Pablo, cançons preciosistes que s'eleven a poesia amb aquest quintet. La banda presenta a la tardor el seu primer disc 'Reina Victòria', tot i que acaba de fer un avançament amb l'EP 'Moustaki', després del fitxatge per Música Global. Són guanyadors del Premi Joventut de la darrera edició del Concurs Sona 9.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.