L'hora del conte porta un trimestre de propostes a les biblioteques municipals


  • Comparteix:

El cicle va destinat a la canalla

El cicle va destinat a la canalla

L'hora del conte porta aquest trimestre a les tres biblioteques de la ciutat propostes literàries per als més petits de casa. Cadascun dels centres acollirà, cada mes, una lectura a càrrec de contacontes com Roger Corominas, Mon Mas i Gisela Llimona.

Biblioteca Central - Gabriel Ferrater
El dissabte 17 d'octubre a les dotze del migdia l'equipament acollirà una narració de contes i cançons de Xesco Boix, a càrrec de Fèlix de Blas. El 21 de novembre Mon Mas explicarà contes de bruixes, ogres i monstres i el 19 de desembre Sandra Rossi narrarà 'Encendre la nit'.

Biblioteca de Mira-sol - Marta Pessarrodona
L'equipament del districte dóna el tret de sortida a la programació d'aquest cicle el dimecres 14 a les sis de la tarda amb 'Bang, patum, patam', amb Roger Corominas. El dimecres 11 de novembre Rosa Fité ofereix dues sessions, una a les sis de la tarda i l'altra a tres quarts de set, per a nens i nenes de 0 a 3 anys. L'última trobada serà el dimecres 9 de desembre amb 'El nen del llac', explicat per Eva González.

Les places per a les representacions a la biblioteca de Mira-sol són limitades i cal inscripció prèvia.

Biblioteca de Volpelleres - Miquel Batllori
El centre més novell acollirà el dimarts 27 d'octubre a les sis de la tarda una narració de 'contes per plorar de riure', a càrrec de Sandra Rossi. El 24 de novembre UIldistret narrarà un 'Rondallaire' i, un mes després, el 22 de desembre, Gisela Llimona prepararà la 'Maleta de Nadal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.