El 2n Cicle de Concert de l'EMV arrenca amb l'actuació dels alumnes


  • Comparteix:

Anterior concert del cicle

Anterior concert del cicle

L'escola de Música de Valldoreix (EMV) inicia el 2n Cicle de Concerts avui amb l'actuació dels alumnes més avançats del centre a dos quarts de vuit de la tarda al Casino de la Floresta. El concert d'avui donarà pas a cinc recitals més que s'allargaran fins el maig de l'any vinent.

Es tracta d'un cicle d'actuacions itinerant que portarà per diversos escenaris alumnes, professors i grups convidats. Els alumnes més avançats donen el tret de sortida aquest dijous. El relleu l'agafaran els professors amb un concert divendres que ve.

La següent cita serà al febrer amb l'orquestra de les Orquestrades 2016 i dels Grups Instrumentals de l'EMV. En aquest cas, l'espectacle tindrà lloc al Casal de Mira-sol.

Al març, la música es traslladarà a la sala de plens de l'EMD amb la participació d'un grup convidat i els alumnes del centre valldoreixenc.

A l'abril, un nou grup convidat compartirà escenari amb alumnes i serà a la Casa de Cultura. El cicle acabarà al maig amb un recital dels alumnes de Bàsic 6 de l'escola a la Nau de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.