Els Amics de l'Òpera de Sabadell porten avui 'Le nozze di Figaro' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment del muntatge / Foto: Tasancugat.cat

Moment del muntatge / Foto: Tasancugat.cat

'La nozze di Figaro' de Mozart arriba avui al Teatre-Auditori en una producció dels Amics de l'Òpera de Sabadell. La peça, considerada una de les millors creacions de Mozart, ofereix un retrat satíric de la burgesia de l'època al mateix temps que explica una història d'amor. Daniel Gil de Tejada és l'encarregat de la direcció musical d'aquesta obra que comença a les nou del vespre. L'entrada té un preu de 50 euros.

El crític d'òpera Roger Alier ha destacat el retrat que 'Le nozze di Figaro' fa del moment històric en què va ser escrita aquest dimarts al 'Parlem de...'.

Roger Alier

És una òpera amb molts valors de qualitat. Va ser la primera gran òpera de Mozart i està molt connectada amb el moment que vivia Europa en aquell moment.


Tot i ser una òpera 'buffa', els personatges estan molt ben caracteritzats psicològicament i es retrata l'amor des de la comicitat, però també des de la malenconia. Una varietat de temes que també es tradueix en la riquesa musical de la peça, com afirma Alier.

Les entrades es poden adquirir a través del web del Teatre-Auditori o a les taquilles de l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.