AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Cicle de Cinema d'Autor programa avui 'Hipócrates', de Thomas Lilti


  • Comparteix:

Vincent Lacoste interpreta el paper de Benjamin a 'Hipócrates'

Vincent Lacoste interpreta el paper de Benjamin a 'Hipócrates'

El Cicle de Cinema d'Autor proposa aquest dijous 'Hipócrates', el segon llargmetratge del director francès Thomas Lilti. El film, guardonat amb el Premi César a la millor pel·lícula, el millor director i el millor guió original, es podrà veure en versió original i subtitulada al castellà a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als cinemes Cinesa Sant Cugat. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres per als menors de 25 anys.

Abans de dedicar-se professionalment al cinema Thomas Lilti havia exercit de metge. A través de l'experiència de Benjamin, el protagonista d''Hipócrates', el director fa una crítica al sistema sanitari.

La pel·lícula explica la història de Benjamin, un jove francès estudiant de medicina que comença la residència a un hospital. Durant la primera jornada laboral l'experiència com a metge resident no surt com ell esperava. El dia a dia a l'hospital mostra al jove doctor que la pràctica de la medicina és molt més complexa que la teoria.

El llargmetratge presenta un protagonista que no només s'ha d'enfrontar als seus límits i les seves pors, sinó també a les dels seus pacients, familiars i als dels seus companys de professió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.