Els Gausacs descarreguen la torre de 7 i el 5 de 7 a la diada de Sant Medir de Sants


  • Comparteix:

Un 5 de 7 dels gausacs, l'any passat a Sant Ponç

Un 5 de 7 dels gausacs, l'any passat a Sant Ponç

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenege el 2 de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 i el pilar de 5 a la diada castellera de Sant Medir de Sants. Els camises verdes han aprofitat la jornada per treure per primera vegada a la temporada la torre de 7 a plaça en l'última actuació abans de la diada de padrins i fillols que es farà el 3 d'abril a la plaça d'Octavià.

Els Gausacs han arribat a la diada amb l'objectiu de descarregar sense incidències el 2 de 7 i el 5 de 7. Finalment, han pogut comptar amb més castellers dels que esperaven i les construccions han tirat endavant sense entrebancs. Un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, remarca que és una actuació satisfactòria a aquestes alçades de temporada.

Biel Samsó

Era un objectiu que ens marcàvem a l'inici de temporada. Hem tingut més camises de les que preveiem. Creiem que poder portar una actuació així donava el nivell que es mereixia la diada d'avui.


Samsó també ha destacat el bon ambient i la col·laboració entre les colles durant tota la diada d'aquest diumenge, on han estat acompanyats pels Castellers de la Vila de Gràcia i la colla local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.