Anul·lat el concurs de bandes Desperta! per manca de participació


  • Comparteix:

El cartell del concurs Desperta! / Foto: Desperta!

El cartell del concurs Desperta! / Foto: Desperta!

El concurs Desperta!, organitzat per la DesPlaça Jove i l'Associació de Músics i Artistes de Melmac (AMAM), ha quedat anul·lat per manca de participació. L'organització ha pres aquesta decisió després que només quatre bandes es presentessin al concurs dotat amb 500 euros i que permet tocar a la Festa Major. L'entitat afirma que, tot i això, la nit que estava reservada a acollir l'actuació dels guanyadors es programarà un concert d'un grup local.

La presidenta de DesPlaça Jove, Júlia López, ha explicat a Cugat.cat que aquesta decisió arriba després de la poca participació de les bandes santcugatenques.

Júlia López

Quan es va acabar el període d'inscripció, vam veure que només hi havia quatre grups apuntats i amb això no era suficient dur a terme el concurs ja que en necessitàvem vuit mínim. Per això, vam decidir que no hi hauria concurs enguany.


L'organització fa autocrítica i creu que la manca de resposta es deu a una mala publicitat del concurs. López afirma que en prenen nota de cara a l'any vinent i assegura que, tot i l'anul·lació del concurs, la nit de Festa Major destinada a acollir la final del concurs es programarà el concert d'un grup local.

Júlia López

Al DesPlaça, sí que farem alguna cosa amb grups musicals de Sant Cugat el dia de la final del Desperta!. Però les nits de concurs en si, en principi, no es farà res.


Les bandes que s'havien inscrit a l'edició d'enguany eren Splinters Sticks, Mandragora, Underways i Zapato y Cordón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.