Els llibreters, preocupats per la previsió de pluja per aquest Sant Jordi


  • Comparteix:

Les llibreries ja treballen en la posada en escena de dissabte

Les llibreries ja treballen en la posada en escena de dissabte

Els llibreters de Sant Cugat es mostren amoïnats per la previsió de pluja per a Sant Jordi i creuen que podria afectar les vendes d'aquesta edició. En paral·lel, els professionals subratllen el fet que les vendes s'hagin repartit al llarg d'aquesta setmana perquè la diada cau en dissabte. Per les compres fetes fins ara, els llibreters pronostiquen que Víctor Amela i Sergi Pàmies es perfilen com alguns dels autors més venuts.

Els professionals no creuen que molts santcugatencs marxin de cap de setmana i que deixin de comprar durant la diada. Joan Sanabria, de la llibreria Alexandria, ha explicat a Cugat.cat que el 2011 la diada també va ser en dissabte i que no van notar gaire diferència en les vendes.

Joan Sanabria

Pot ser que la gent es reparteixi més durant la setmana, però Sant Jordi sempre és una voràgine. El que sí que ens pot afectar més és el temps.


Durant la setmana ja s'ha començat a perfilar quina serà l'obra més venuda de Sant Jordi. Títols com 'La filla del capità groc', de Víctor Amela i Premi Ramon Llull, i 'Confessions d'un culer defectuós', de Sergi Pàmies, comencen a despuntar com a líders. Els llibreters, però, diuen que són els mitjans de comunicació els que parlen de llibres preferits i que mai no se sap quins seran fins al mateix dia. Ferran Pontón, del Celler dels Llibres, afegeix que també es venen obres literàries de temàtica local.

Ferran Ponton

El llibre de Lluís Foix i de Víctor Amela s'estan venent molt. Altres llibres de l'estil de 'Els arbres de Sant Cugat' es venen bé i també poesia.


Segons els llibreters, els ciutadans aprofiten aquests dies previs per triar tranquil·lament els llibres que volen regalar i deixar-se aconsellar. Apunten que les compres van des dels clàssics de la literatura fins a obres pendents de lectura per als clients des de fa temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.