'Ninja Turtle: fora de l'ombra', principal estrena de la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Raphael, Donatello, Leonardo i Michelangelo tornen a la gran pantalla / Foto: Cartell del film

Raphael, Donatello, Leonardo i Michelangelo tornen a la gran pantalla / Foto: Cartell del film

Les Tortugues Ninja protagonitzen les estrenes d'aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. Dos anys després de la darrera pel·lícula, Leonardo, Raphael, Michelangelo i Donatello tornen al cinema amb el film 'Ninja Turtles: fora de l'ombra', que es podrà veure a les sales de Yelmo i Cinesa en català. El nou llargmetratge de terror de James Wan, la seqüela d''Expediente Warren', també es projectarà a les dues sales de la ciutat. Yelmo, a més, proposa el film del director argentí Sebastián Borensztein 'Capitán Kóblic'.

'Ninja Turtles: fora de l'ombra'
Leonardo, Raphael, Michelangelo i Donatello arriben de nou a la gran pantalla amb 'Ninja Turtle: fora de l'ombra'. El malvat Shredder (Brian Tee) s'escapa de la presó i uneix forces amb el científic Baxter Stockman (Tyler Perry) amb l'objectiu d'acabar amb el món. Mentrestant, les tortugues es preparen per enfrontar-se amb Shredder, la seva banda i un nou enemic encara més poderós: el General Krang.



'Expediente Warren: El caso Enfield'
La seqüela d''Expediente Warren' situa l'espectador a Enfield, Anglaterra, el 1970. En una petita casa de la localitat viuen Peggy Hodgson (Frances O'Connor), una mare soltera, i els seus quatre fills. Quan comencen a tenir lloc fets paranormals reclamen l'ajuda del popular matrimoni de caçadors de dimonis format per Ed (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga), que hauran d'enfrontar-se a un 'poltergeist'.



'Capitán Kóblic'
El film se situa l'any 1977, en l'última dictadura argentina, quan el comandant de l'Armada Argentina ha d'impulsar un 'vol de la mort'. Turmentat per haver de llençar els presos polítics al mar, pren una decisió que canviarà la seva vida per sempre i que l'obligarà a fugir dels companys fins a un petit poble de la Pampa. Exiliat, comença una nova i perillosa vida on es retroba amb el seu passat i s'enfronta a situacions que mai no havia imaginat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.