Les estrenes de cine s'avancen avui amb 'Buscant la Dory', 'Malditos vecinos 2' i 'Dioses de Egipto'


  • Comparteix:

La seqüela de 'Buscant en Nemo' arriba a la gran pantalla

La seqüela de 'Buscant en Nemo' arriba a la gran pantalla

La cartellera de Sant Cugat es renova, per avançat, aquest dimecres amb tres noves pel·lícules. Les sales de Yelmo i Cinesa projectaran el film d'animació 'Buscant la Dory', la seqüela de 'Buscant en Nemo' que arriba als cinemes doblat al català. La segona part de 'Malditos vecinos' també arriba a la gran pantalla amb les noves aventures entre el matrimoni format per Mac i Kelly Radner i les seves peculiars veïnes. Yelmo, a més, projectarà 'Dioses de Egipto', del director Alex Proyas.

'Buscant la Dory'
La Dory, un peix cirurgià blau amb problemes de memòria, viu feliç a l'escull de corall en companyia dels peixos pallasso Nemo i Marlin. Un dia té un record d'infància relacionat amb Califòrnia i els seus pares que l'impulsa a viatjar per buscar la seva família. La Dory embolica Marlin i Nemo en una increïble aventura oceànica.

Aquest nou film de Disney-Pixar ha estat dirigit per Andrew Stanton i Angus MacLan.



'Malditos vecinos 2'
A la segona part de 'Malditos vecinos', Mac i Kelly Radner (Seth Rogen i Rose Byrne) intenten vendre casa seva, però en estar al costat d'una fraternitat universitària de noies, on es fan festes contínuament, s'adonen que no serà fàcil. Per enfrontar-se a les descontrolades estudiants tindran l'ajuda de Teddy (Zac Efron) i Pete (Dave Franco).



'Dioses de Egipto'
La supervivència de la humanitat penja d'un fil alhora que un inesperat heroi mortal anomenat Bek emprèn un viatge per salvar el món i rescatar al seu veritable amor. Per triomfar, necessita l'ajuda d'Horus, formant una improbable aliança contra Set, el despietat Déu de la foscor que ha usurpat el tron d'Egipte, sumint l'imperi en el caos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.