S'obre el concurs de fotoportades del 'Tot Sant Cugat'


  • Comparteix:

S'han de presentar fotografies emotives o curioses de les vacances d'estiu.

S'han de presentar fotografies emotives o curioses de les vacances d'estiu.

El setmanari 'Tot Sant Cugat' organitza un any més el concurs Fotoportada, que arriba ja a la seva setena edició. L'objectiu és recollir els moments més emotius o divertits de les vacances dels santcugatencs. Aquest any, l'exposició de fotografies es farà a la Casa de Cultura, i el guanyador s'emportarà com a premi un cap de setmana a Andorra, per gestilesa del RACC.

Un any més, el Tot Sant Cugat vol recollir els moments més destacats de les vacances dels santcugatencs i fer una exposició amb les diferents fotografies.

Una de les novetats d'aquest any és el canvi d'ubicació de l'exposició, que passarà a fer-se a la Casa de Cultura. Segons Josep Maria Vallès, director del Tot, l'increment de participants, que en set anys ha passat de 50 a 150, ha fet que la sala d'exposicions de Zoom hagi quedat petita.

Josep Maria Vallès

L'objectiu és recollir els moments emotius o divertits de les vancacnes i fer una exposició, que aquest any serà a la Casa de Cultura ja que hi ha més espai.


Una altra novetat són els premis. Com ja és habitual, la botiga Zoom farà una aportació de 750 euros en concepte de revelats o còpies per als guanyadors del segon, tercer, quart i cinquè premi. Aquest any però, el guanyador del primer premi s'emportarà un cap de setmana a Andorra, gentilesa del RACC Sant Cugat.

Josep Maria Vallès

Aquest any compten amb elo suport del RACC, que regalarà un cap de setmana a Andorra en temporada d'esquí per al guanyador del primer premi.


Totes les fotografies presentades passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic del Tot Sant Cugat i es publicaran en els números d'estiu de la revista corresponents a l'any 2005.

Els premis es lliuraran el 21 de novembre en un acte que està previst que presideixi l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.