La cartellera local estrena 'Escuadrón Suicida' i 'Mascotes'


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb dues noves pel·lícules. Les sales de Yelmo i Cinesa projectaran el film de Warner Bros 'Escuadrón Suicida', inspirada en els dolents dels còmics DC, on destaquen actors com Jared Leto i Will Smith. La pel·lícula d'animació 'Mascotes' també arriba a la gran pantalla per a tota la família i doblat en català al Cinesa.

'Escuadrón Suicida"
Mentre el govern dels Estats Units necessita afrontar una invasió extraterrestre que es dirigeix a la Terra amb intencions malignes, la líder de l'agència secreta A.R.G.U.S, Amanda 'El Muro' Waller, troba una solució poc convencional: reclutar als delinqüents més cruels, amb habilitats letals i màgiques, perque treballin per a ells. D'aquesta manera, aconsegueixen la participació dels vuit malvats més perillosos del món, que portaran a terme les missions més arriscades a canvi de netejar el seu expedient.


'Mascotes'
En un edifici dels apartaments de Manhattan, en Max corre el perill de deixar de ser la mascota preferida a causa de l'arribada d'un nou gos anomenat Duke. No obstant això, les dues mascotes deixaran de banda les seves diferències per enfrontar-se a un adorable conilll blanc anomenat Snowball i al seu exèrcit format per animals abandonats que volen venjar-se de tots els animals domèstics feliços i els seus amos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.