'El petit príncep' arriba avui als cinemes de Sant Cugat doblada al català


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula 'El petit príncep' basada en la novel·la d'Antoine de Saint-Exupéry

Un moment de la pel·lícula 'El petit príncep' basada en la novel·la d'Antoine de Saint-Exupéry

La cartellera de Sant Cugat es renova aquesta setmana amb tres pel·lícules. El públic familiar podrà recuperar el clàssic d'Antoine de Saint-Exupéry 'El petit príncep' amb l'adaptació cinematogràfica de Mark Osborne. 'Tarde para la ira', el debut a la direcció de Raúl Arévalo a la gran pantalla, i la pel·lícula basada en fets reals 'Juego de armas' són les altres propostes dels cinemes de la ciutat.

'El petit príncep'
Adaptació lliure de la novel·la homònima d'Antoine de Saint-Exupéry que arriba als cinemes doblada al català. Aurora és una nena que ha de lidiar amb una mare obsessionada en el futur brillant de la seva filla. Havent-se mudat, la petita coneixerà el seu veí, un senyor excèntric i generós a partir del qual descobrirà un món on tot és possible, gràcies al Petit Príncep.



'Tarde para la ira'
L'actor Raúl Arévalo debuta a la direcció amb 'Tarde para la ira', un film sobre Curro (Antonio de la Torre), un home que surt de la presó vuit anys després d'haver estat detingut per participar en un robatori a una joieria. Ara el seu objectiu és començar una nova vida juntament amb la seva família. Però conèixer José, un desconegut, li farà emprendre un viatge on ressorgiran la venjança i els fantasmes del passat.



'Juego de armas'
Efraim Diveroli (Jonah Hill) i David Packouz (Miles Teller) es dediquen a vendre armes per Internet. Durant la guerra de l'Iraq, aquests dos joves ambiciosos aconsegueixen un contracte de 300 milions de dòlars amb el Pentàgon, que els encarrega la missió de subministrar armes als aliats nord-americans de l'exèrcit afganès. Tot començarà a complicar-se i els dos protagonistes es mouran en un terreny fosc i perillós. Bradley Cooper i l'espanyola Ana de Armas completen el repartiment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.