Gemma Humet i Alba Llibre actuen avui al Festival Vincles


  • Comparteix:

Cartell del concert de les dues artistes / Foto: Web de l'Ajuntament

Cartell del concert de les dues artistes / Foto: Web de l'Ajuntament

El tercer concert del Festival Vincles proposa les veus de Gemma Humet i de la santcugatenca Alba Llibre avui a les deu del vespre al Celler Modernista. Humet presentarà el seu nou disc, 'Si canto enrere', un recull de 12 cançons sobre ella mateixa que evoquen la costa mediterrània. Llibre versionarà alguns dels èxits dels anys 80 i 90 des d'un punt de vista personal a través del pop-jazz. Algunes de les cançons es troben a l'àlbum 'Underwear' i altres es podran escoltar per primera vegada.

El projecte Vincles uneix grans noms de la música d'autor catalana amb artistes emergents santcugatencs. Ja han passat pels escenaris del festival Sara Pi amb Carmen Pendones i la combinació de Pantaleó i Joan Miquel Oliver. L'última cita del festival serà aquest divendres amb Sanjosex i el duet Solà & Estella.

Les entrades tenen un cost de 15 euros i es poden comprar de forma anticipada a la web de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i a l'Oficina de Turisme, o una hora abans del concert al mateix equipament. La iniciativa oferirà servei de bar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.