Els desperfectes trobats al Teatre-Auditori obliguen a suspendre l'espectacle 'Power of peace'


  • Comparteix:

El muntatge de Xavier Baulies es posposa fins el 19 de setembre

El muntatge de Xavier Baulies es posposa fins el 19 de setembre

El desplaçament d'una biga a la caixa escènica del Teatre-Auditori obliga a suspendre, aquest diumenge, la representació del muntatge 'The power of peace'. Es tracta del segon espectacle que se suspèn a causa d'aquesta avaria que ja va obliga a posposar el muntatge de fi de Curs de l'Escola de Dansa Color.

Ni espectacle de fi de curs de Dansa Color, ni Power of peace ni tampoc jornada de portes obertes, prevista, inicialment, pel proper 26 de juny.
El desplaçament d'una biga ha obligat a posposar els muntatges i abaixar el teló del Teatre Auditori de moment, sense nova data.

L'espectacle de música, dansa i poesia que Camerata Sant Cugat pujava a l'escenari aquest diumenge s'ajorna fins el proper 19 de setembre. Les persones que hagin adquirit les entrades per l'espectacle les poden guardar o bé demanar l'import a les guixetes del teatre.

Pel que al muntatge de cloenda de Dansa Color, es farà finalment el proper 7 de novembre.

De tota manera, els responsables del Teatre Auditori calculen que el desperfecte podria estar enllestit a partir de la propera setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.