'Inferno', principal estrena aquest divendres a les cartelleres de Sant Cugat


  • Comparteix:

Hanks repeteix com a protagonista d'una adaptació d'un llibre de Dan Brown a la gran pantalla

Hanks repeteix com a protagonista d'una adaptació d'un llibre de Dan Brown a la gran pantalla

La cartellera proposa aquest divendres tres noves pel·lícules. Les sales projectaran 'Inferno', amb Tom Hanks que repeteix com a protagonista de l'adaptació cinematogràfica de les novel·les de Dan Brown en una carrera contrarellotge per desxifrar una conspiració global. El públic familiar podrà gaudir de les aventures d''Ozzy', d'Alberto Rodríguez. El cas d'Edward Snowden, que va destapar una xarxa d'espionatge als Estats Units, arriba aquest divendres a les sales de Yelmo amb la direcció d'Oliver Stone.

'Inferno'
Basada en la novel·la homònima de Dan Brown, autor d''El codi da Vinci' i 'Àngels i dimonis', arriba a la gran pantalla 'Inferno' del director guanyador d'un Òscar Ron Howard. És una pel·lícula protagonitzada per Robert Langdon (Tom Hanks), un professor de simbologia que va darrere unes pistes de Dant. Després d'un accident, es desperta amb amnèsia a un hospital d'Itàlia, on comença a barrejar els records amb la imaginació. La doctora Sienna Brooks l'ajudarà a recuperar el seus records i viuran una carrera contrarellotge per desxifrar una conspiració global.


'Ozzy'
La proposta d'animació per als petits de la casa arriba aquesta setmana amb 'Ozzy', un gos amb una vida perfecta amb els seus amos. Tot canvia, però, quan se'n van de viatge al Japó i no poden endur-se'l. La família decideix deixar-lo en un balneari per a gossos suposadament idíl·lic. L'Ozzy es veu, llavors, immers en un aventura per escapar d'un balneari més semblant a una presó.


'Snowden'
Basada en fets reals, Oliver Stone ressegueix amb 'Snowden' la historia del militar americà que es va veure obligat a deixar l'exèrcit per salut. Amb la ferma convicció de continuar treballant pel país, decideix entrar com a informàtic a la CIA, on descobrirà la gran xarxa de vigilància que té el governa americà sobre tot els ciutadans del món. Edward J. Snowden decideix, llavors, fer pública la trama d'espionatge dels Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.