Ferrater, Margarit i Roig, noms propis del Festival Nacional de Poesia aquest dilluns


  • Comparteix:

Margarit serà un dels protagonistes de la jornada poètica

Margarit serà un dels protagonistes de la jornada poètica

Gabriel Ferrater, Joan Margarit i Montserrat Roig seran alguns dels noms protagonistes de les activitats d'aquest dilluns a Sant Cugat amb motiu del Festival Nacional de Poesia (FNP). Les activitats tindran lloc al llarg de la jornada al Teatre-Auditori, la llibreria Alexandria i la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Montserrat Roig: 'Paraules d'avui'
El record de Montserrat Roig estarà present aquest dilluns amb 'Paraules d'Avui', un espectacle teatral que tindrà lloc al Teatre-Auditori a les deu del matí per conèixer el pensament de l'escriptora. L'acte és a càrrec de l'actriu Mariona Casanovas, el músic Emili Cuenca i els dramaturgs María Manau i Frederic Roda. L'obra està dirigida als alumnes de secundària.



Duet de poesia amb Emília Rovira i Joan Margarit
Joan Margarit, poeta d'honor del festival de 2013, i Emília Rovira Alegre, filla de l'escriptor Pere Rovira i amb una àmplia formació musical, seran els protagonistes de la segona activitat de dilluns. A dos quarts de vuit es trobaran a la llibreria Alexandria per mantenir un duet de poesia.

Ferrater, a la Ferrater
L'última activitat de dilluns començarà a les nou del vespre a la Biblioteca Central i serà un acte homenatge a Gabriel Ferrater en què es presentaran les bases del 15è Premi de Poesia de Sant Cugat a la memòria de l'autor. La guanyadora de la darrera edició del concurs, Eva Baltasar, recitarà Ferrater i l'actriu Sílvia Bel posarà també veu al poeta amb la música d'Artur Regada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.