Ramon Madaula porta 'La Treva' a La Villarroel de Barcelona


  • Comparteix:

Mima Riera, David Selvas, Clara Segura i Ramon Madaula protagonitzen aquesta obra dirigida per Manrique / Foto: La Villarroel

Mima Riera, David Selvas, Clara Segura i Ramon Madaula protagonitzen aquesta obra dirigida per Manrique / Foto: La Villarroel

El santcugatenc Ramon Madaula estrena el muntatge 'La Treva' aquest dilluns a La Villarroel de Barcelona. Clara Segura, David Selvas i Mima Riera completen l'elenc d'aquest muntatge de Donald Margulies que, sota la direcció de Julio Manrique, es podrà veure a la sala barcelonina fins al 15 de gener. L'obra explica la història d'una reportera de guerra que, ferida a l'Iraq, torna a la seva vida als Estats Units però no sap trobar-hi l'encaix.

Sinopsi
Any 2009. Els Estats Units ocupen l'Iraq des del 2003. La guerra continua. Sarah, una prestigiosa fotògrafa de guerra, torna de l’Iraq al seu apartament, a Brooklyn. Ha resultat greument ferida a causa de l’esclat d’una bomba. L’acompanya James, també reporter de guerra, que, després de patir una crisi nerviosa i abandonar l’escenari, ha hagut de tornar-hi a buscar la seva dona. Una vegada a casa, hauran de cicatritzar les ferides. La visita del Richard, editor i bon amic de la parella, acompanyat de la seva nova xicota, la jove i ingènua Mandy, farà que Sarah i James revisin el seu projecte de vida i de parella. Un any de treva perquè cadascú decideixi, finalment, què vol fer amb la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.